Aquest missatge i els seus arxius adjunts van dirigits exclusivament al seu destinatari, podent contenir informació confidencial sotmesa a secret professional. No està permesa la seva reproducció o distribució sense l’autorització expressa de GREMI INSTAL.LADORS DEL GARRAF Si vostè no és el destinatari final si us plau elimini’l i informi’ns per aquesta via.

 

De conformitat amb el que s’estableix en la Llei orgànica 3/2018 de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals i pel REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 27 d’Abril, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem que GREMI INSTAL.LADORS DEL GARRAF, en qualitat de RESPONSABLE, tractem la informació que ens ha facilitat amb la FINALITAT de prestar-li el servei sol·licitat, realitzar la facturació del mateix i enviar-li publicitat relacionada amb els nostres productes i serveis. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per a complir amb les obligacions legals. DESTINATARIS: durant el període de durada del tractament, no es realitzarà cap cessió, excepte obligació legal, ni tampoc cap transferència.

 

En tot moment, podrà Vostè exercitar els seus drets: 

Pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i oposició, limitar el tractament de les seves dades, o directament oposar-se al tractament, o exercir el dret a la portabilitat d’aquests. Tot això, mitjançant escrit, acompanyat de còpia de document oficial que li identifiqui, dirigit a GREMI INSTAL.LADORS DEL GARRAF- CIF: G58244229, Dir. Postal: C/ BAILEN 10 LOCAL BAJOS – Localitat:  VILANOVA I LA GELTRU – CP:  08800 — BARCELONA, també pot enviar un e-mail a: info@gremigarraf.com

 

En cas de disconformitat amb el tractament, també té dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. També podrà oposar-se als nostres enviaments de comunicacions comercials (Art.21.2 de la LSSI) a través de la següent adreça de correu electrònic: info@gremigarraf.com indicant BAIXA en l’assumpte.

 

Pot consultar la INFORMACION AMPLIADA sobre Protecció de Dades sol·licitant-l’hi al nostre personal, o bé al correu electrònic info@gremigarraf.com indicant en l’assumpte: INFORMACION AMPLIADA.