Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

JORNADA TRAMITS EN COMPANYIES ELÈCTRIQUES. PROBLEMES I SOLUCIONS

juny 4, 2019 - 4:30 pm - 7:30 pm

PRESENTACIÓ

A la Sub-direcció General de Seguretat Industrial són moltes les consultes rebudes dels agents de la seguretat industrial per dubtes i diferències en les interpretacions, plantejaments, criteris d’aplicació, etc. sobre els tràmits que s’han de realitzar a les instal·lacions elèctriques receptores de baixa tensió amb la companyia distribuïdora.

Altrament, en referència a les pròpies instal·lacions, també es plantegen moltes qüestions relacionades amb criteris d’interpretació dels requisits establerts pel Reglament Electrotècnic per a Baixa Tensió, especialment en allò referent a la classificació de les instal·lacions, requisits documentals a complir, tramitació i inscripció, modificació i reforma d’instal·lacions, etc.

Per aquests motius s’ha proposat realitzar aquesta jornada, per tal de presentar a als diferents agents implicats  els criteris  i la interpretació que realitza l’Administració competent en matèria de seguretat industrial, no només d’aquells textos d’obligat compliment que regulen els tràmits a realitzar amb la companyia elèctrica i amb la pròpia administració (inscripcions al RITSIC), sinó també els que s’han d’aplicar en el disseny, execució i documentació de la pròpia instal·lació.

PROGRAMA

16.30 Acreditació d’assistents.

16.45 Benvinguda i presentació de la jornada.

17.00 Marc normatiu en matèria de seguretat industrial: aspectes més rellevants de la llei 9/2014, del 31 de juliol, de la seguretat industrial dels establiments, les instal·lacions i els productes. Els agents de la seguretat industrial: funcions i obligacions.

17.15 Manteniment, inspecció, modificació i reforma d’instal·lacions d’enllaç en edificis d’habitatges. Instrucció 3/2014, de 20 de març, de la Direcció General d’Energia, Mines i Seguretat Industrial, per la qual s’estableixen les condicions i el procediment a seguir per fer les modificacions en instal·lacions d’enllaç elèctriques de baixa tensió.

18.00 Nota aclaridora sobre la documentació necessària per efectuar els tràmits associats a les instal·lacions de baixa tensió davant de les empreses distribuïdores elèctriques.

18.30 La documentació d’instal·lacions i la seva inscripció al RITSIC (Registre d’Instal·lacions Tècniques de Seguretat Industrial de Catalunya). Portal  Canal empresa. Instrucció 1/2015, de 12 de març, de la Direcció General d’Energia, Mines i Seguretat Industrial, en relació al procediment a seguir en les inspeccions a realitzar pels organismes de control, que afecten a instal·lacions en ús no inscrites al RITSIC.

19.00 Torn obert de preguntes.

19.30 Final

Ponents:       personal de la Sub-direcció General de Seguretat Industrial

CONFIRMAR ASSISTENCIA info@gremigarraf.com

fitxa d’inscripció

Mostra els detalls

Data:
juny 4, 2019
Hora:
4:30 pm - 7:30 pm

Recinte

GREMI D’INSTAL·LADORS DEL GARRAF
C/ DE BAILEN, 10 LOCAL
VILANOVA I LA GELTRU, BARCELONA 08800 España
+ Mapa de Google
Telèfon:
938142254