El Gremi d’Instal·ladors del Garraf firma un acord d’intermediació laboral amb Helpoint Serveis

El Gremi d’Instal·ladors del Garraf aposta per donar resposta als agremiats donada la demanda de professionalització; acordant amb Helpoint Serveis, agència de col·locació acreditada pel SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) especialitzada en perfils d’oficis, l’encàrrec d’intermediació laboral.

L’evolució del sector posa de manifest la necessitat de personal qualificat, fet que es traduirà en un increment progressiu de la contractació. A partir d’avui, els agremiats podran gestionar les seleccions de professionals mitjançant la consultoria Helpoint Serveis.

El Gremi d’Instal·ladors del Garraf és també una manera d’entendre l’associacionisme, de fer les coses, de relacionar-nos entre nosaltres i amb la resta d’empreses del sector. Amb la finalitat de promoure i defensar els interessos de El Gremi d’Instal·ladors del Garraf en els aspectes tècnics, econòmics, laborals, tributaris i organitzatius del sector, entre d’altres. Motiu pel qual aposta per una agència de col·locació autoritzada i auditada pel SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) per donar cobertura a les necessitats d’empleabilitat, competitivitat i promoció laboral dels professionals.
Helpoint Serveis és una consultoria especialitzada en la selecció de personal qualificat i d’oficis dins del sector principalment industrial. Ofereix un servei de proximitat i responsabilitat a nivell empresarial per la selecció de personal qualificat, l’externalització del departament de recursos humans, l’assessorament laboral i l’estudi/anàlisis organitzacional; treballant en tots els sectors professionals de regim general.
Una agència de col·locació que té la voluntat de proporcionar als agremiats perfils professionals en oficis d’acord als seus requeriments i necessitats, atesa la demanda existent al sector.

Un acord que fa palesa la implicació i millora per gestionar les activitats d’intermediació laboral i promoure la qualificació professional de El Gremi d’Instal·ladors del Garraf – https://www.gremigarraf.com/

Si voleu mes informacío, truqueu al Gremi 938142254/  605032296