FEGICAT RENOVA EL CONVENI AMB NEDGIA PER IMPULSAR EL DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE

Dins el marc del conveni de col·laboració signat entre Nedgia, distribuïdora de gas natural del Grupo Naturgy, i FEGiCAT, es realitzarà formació especialitzada a les empreses instal·ladores agremiades, on també s’explicaran les notables avantatges competitives i financeres pel col·lectiu. Nedgia referma així la seva aposta pel canal prescriptor per excel·lència i el dota de nous mecanismes per afavorir les seves capacitats tècniques.
L’aposta de Nedgia i FEGiCAT passa indiscutiblement per formar i capacitar tots els seus agremiats, tots ells tècnics al sector del gas, la calefacció i el clima. Nedgia considera que les empreses instal·ladores juguen un rol fonamental en la transició energètica i tenen davant una oportunitat única per contribuir al desenvolupament sostenible.
Tanmateix, Nedgia considera que en la recuperació sostenible, els gasos renovables tenen un paper central. L’objectiu és que al 2050, el 100% del gas que circuli per la xarxa sigui 100% renovable, promovent el biometà i l’hidrogen per arribar als objectius d’emissions zero.
Amb una visió de futur i una estratègia centrada en l’instal·lador, Nedgia i FEGiCAT estan segurs d’oferir al col·lectiu d’empreses instal·ladores que formen part de les associacions de FEGiCAT, una gran oportunitat per a la modernització i el desenvolupament de la seva activitat.
FEGiCAT i les associacions que la formen estan iniciant la programació d’aquestes formacions i s’executaran abans de l’inici d’estiu.